Amire büszkék vagyunk

A pedagógiai munka sokrétűsége miatt a sikereinket meghatározni nem is olyan egyszerű feladat, mint az első látásra tűnik. Nem vonatkoztathatunk el tanulóinktól, kik hol versenyeken, hol a nyelvvizsga bizottság előtt, hol emelt szintű érettségin bizonyítottak, de az is eredmény, ha néhányan mindenféle akadályt leküzdve sikeres érettségi vizsgát tettek, vagy önmagukat legyőzve értek el egy érdemjeggyel jobb eredményt. Minden apró lépés, siker számít, amely lehet, hogy mások számára nem becsülendő, de minket jó érzéssel tölt el.

Minden évfolyamon voltak egyetemen, főiskolán továbbtanuló diákjaink, akik már diplomát is szereztek, mint Sánta Klaudia, Gajdics Mónika, Gál Mariann, Balogh Mariann, Sáfár Alexandra, Fülöp Zsuzsánna, Baráth Gergő vagy szakmájukban váltak sikeressé, mint Murguly László vagy Urbán István. Művészi tehetségét Szabó Szilvia már Debrecenben kamatoztatja grafikus szakon. A teljesség igénye nélkül minden diákunkra büszkék vagyunk, kik iskolánk jó hírét  öregbítették.

Tanulóink versenyeken is kamatoztatták tudásukat. Szép eredményeket értek el  hittanból, történelemből, íjászatból, népdaléneklésből a Keresztény Iskolák találkozóján Debrecenben, Hajdúdorogon, kis iskola létünkre első – harmadik helyezéseket hoztunk haza, köszönhetően olyan lelkiismeretes, törekvő diákjainknak, mint Kiss Virág, Baráth Enikő, Tarcsa Edit, Szabó Bence, Biró Gergő, Nyiri Kinga, Gál Péter, Török Barbara, Bedő Erzsébet, Szabó Attila vagy Vályogos Edit. Komoly megmérettetés volt a Pécsen szervezett árpád-kori műveltségi verseny, de a parlamentben is legyőztük a rivális csapatokat a modern demokrácia témakörben.  Kreativitásukat dicsérte a hajítógép-készítő versenyen elért szép eredmény, vagy a pillepalackokból gyártott jármű, mely első helyezést ért a Trendi Zöld pályázaton.

Kicsinyeink sem maradnak ám le, megmutatják ország-világ előtt, mit is tanultak az elmúlt három év alatt. A Bendegúz Nyelvész versenyeken Fábián Andor, Nyíri Anna Sára, Tóth Máté szerzett dobogós helyezést, de ügyes volt a Gyorsan számoló körzeti versenyen Kádár Balázs is. Szavalatával tűnt ki Némedi Nikolett és Sarkadi Lili. A táncversenyeken ezüst- és aranyminősítést szereztek a másodikosok és harmadikosok.

Az elkövetkező években folytatjuk elkezdett hagyományainkat és bízunk benne, hogy egyre nagyobb lesz azoknak a tanulóinknak a tábora, kik kiemelkedő eredménnyel gazdagítják iskolánkat.

Király Katalin

Oklevél

Scan0023 Scan0009 Scan0008 SAM_0899 SAM_0896
DSCF0798 DSCF0743 DSCF0654DSC_234111086933_464903016994787_812394136_o

Print Friendly